🚚 Free Shipping all over Denmark! 🚚

jute er det ultimative bløde træ

Træ bruges hovedsageligt til grove transportpakker og bruges stadig vidt omkring i verden (Johansson et al., 1997). Træpakken er meget almindelig og ekstremt populær i Vesteuropa. Træpaller og kasser er blevet meget populære med den stigende efterspørgsel efter transport (Johansson et al., 1997). Træ er det naturlige, miljøvenlige emballagemateriale.
jute også et 100% naturligt emballagemateriale, der har fremragende stivhed, stablingsstyrke og fysisk beskyttelse i meget økonomisk pris sammenlignet med træ.
Som emballagematerialer er jute og træ lukket for hinanden. For at blive betragtet som et godt emballagemateriale er fugtighed og fugtighedsindhold og skadedyrsbekæmpelsesegenskaber meget vigtige. Her har vi forsøgt at belyse disse kvaliteter og sammenlignende analyse mellem træ og jute.
Fugtighed og fugtighedsindhold:
Hygroskopicitet er en af de vigtigste egenskaber ved træ og jute som emballagemateriale. Det betyder, at afhængigt af fugtighedsindholdet i den omgivende luft; det absorberer eller frigiver vanddamp, hvilket resulterer i ligevægtsfugtighedsindhold. Hvis materialet er i et relativt tørt miljø, har det en tendens til at frigive vanddamp, og omvendt absorberes det let vanddamp i et relativt fugtigt miljø. Sådan hjælper disse emballagematerialer med at holde produktionen frisk i lang varighed.

træ

Træet, der bruges til at fremstille pakker, skal have 12-15% vandindhold. Disse værdier matcher omtrent ligevægtsindholdet med fugtighed ved normale mængder af relativ fugtighed i atmosfæren. Figur 4 viser sorptionsisoterm for træ ved 20 ° C (Kord & Pazirandeh, 2008).

jute

Sammenlignet med træ forbliver jutevandindholdet 12,5% ved 65% relativ fugtighed og 20 ℃.

Varmebehandling til skadedyrsbekæmpelse:

træ

Når træ bruges til eksportemballage, er der særlige krav til varmebehandling for at ødelægge insekter og andre skadedyr. Eksportforsendelser kan udsætte et modtagerland for skadedyr, som ikke er oprindelige, og som udgør en særlig risiko for spredning (Twede og Selke, 2005). For at beskytte skovene overalt i verden har den internationale plantebeskyttelseskonvention (IPPC) -sekretariatet, en del af FN og Fødevare- og Landbrugsorganisationen (FAO), udstedt ISPM 15 (internationale standarder for plantesundhedsforanstaltninger) "Retningslinjer for regulering af træemballage Materiale i international handel ”.

jute

Ifølge det tyske institut for teknisk vurdering -

'Det indeholder ingen næringsbase til gnaver & insekters levetid, idet isoleringen opnås med en bedømmelse på' 0 '(i henhold til EN ISO 846).'

Der er også andre fantastiske kvaliteter og egenskaber ved jute som emballagemateriale til træ, såsom-

1.Høj styrke og modul

2.Lave strækbarhed

3. Fugtabsorberende evne

4.Høj slidstyrke

5.God termisk stabilitet

6. Isolering mod lyd

7. Antistatisk ejendom

8. Overflademorfologi

så vi kan opnå følgende store fordele ved at bruge jute som vores emballagemateriale-

1.Jute Fiber har store antistatiske egenskaber; så der ikke produceres nogen form for statiske afgifter under fremstilling eller anvendelse af Jute-produkter.

2.Jute er en isolerende fiber, og det er derfor, den kan bruges til at fremstille klud, der vil blive brugt i elektriske værker.

3.Temperatur ledes langsomt i denne fiber på grund af den lave termiske ledningsevne

.4.Forhold Genvinde egenskaber er gode nok (ca. 13,75%).

5. Fremstil ingen irritation i huden.

6.100% Bionedbrydeligt; så det er miljøvenlig fiber som bomuld.

7.Cheap i pris, i markedet.

8.Tilgængelig på markedet og den samlede produktivitet af Jute Fiber er god.

9. Trækstyrken er høj.

10.Jute Stof er meget åndbar og behagelig at bruge.

11. Kan bruges vidt i landbrugssektoren, tekstilsektoren, vævet sektor, ikke-vævet sektor.

12.Jute Fiber kan blandes med naturlige og syntetiske fibre.

13. Kan døde af Basic, Vat, Sulpher og Reactive Farvestoffer.

vigtigst af alt, da jute kan høstes inden for 3 måneder, behøver vi ikke at skære ædeltræer ud, og vi kan også slippe af med plastemballage og redde vores moder natur. Og for det koster det os intet mere end vores ægte virtuelle vil tvinge og loyalitet over for vores natur.

Referencer:

1. Kord & Pazirandeh, 2008, sammenligning af forskellige emballagematerialer og løsninger på omkostningsbasis for Volvo Logistic Corporation, Högskolan i Borås, s. 18-19