🚚 Free Shipping all over Denmark! 🚚

Hvordan vi arbejder

Vi lavede hessian fra jute af forskellige kortere porter og tvilling, og derefter fra den hessian fremstiller vi forskellige produkter som f.eks.

  1. Net taske
  2. Hessian klud taske
  3. Sæk / gunny taske
  4. Købmand taske

Som du kan bruge til

  1. På hyldeemballage
  2. Opbevaring og transportemballage
  3. Købmand og strandtaske eller
  4. Bare Raping ark

Vi har produktionsanlæg i Bangladesh 2500 ansatte og arbejdskraft, og vores produktionskapacitet på vores fabrik er 3500 ton om året. Vi er meget engagerede i at opfylde vores forretningsforpligtelser og holder vores kvalitet på et skyhøjt niveau.

Vi er meget fleksible og i stand til at tilpasse vores produkt efter behov og præference. Hvis du er en forretning, er du velkommen til at kontakte os for en gratis prøve. En af vores repræsentanter vil personligt møde op med prøven og kort beskrive dig produktet. Dit nuværende emballagesystem kan være meget anderledes end juteemballagen, og det kan være svært for dig at forestille dig alternative ideer og løsning. Derfor lad os starte et projekt om juteemballager, der passer til dit behov. Lad os finde nogle få spørgsmål sammen. Disse tjenester er helt gratis, da vi vil promovere jute på alle måder. Indtil du er helt tilfreds og overholder din ordre, koster vores konsulenttjeneste dig intet men kun tid. Vores vigtigste politik er at være gennemsigtig og meget fleksibel for at tilfredsstille vores kunder. Vi vil være med dig i hvert trin i din emballageproces fra ordre til din færdigvareremballage. For os kommer kundetilfredshed først inden noget.