🚚 Free Shipping all over Denmark! 🚚

Process for jutefiberforarbejdning

Produktet, du får fra os, kommer gennem en lang proces. Det er vigtigt for vores købere at forstå værdikæden for vores produkt, så de kan forstå vores indsats og rimeligheden af prisen for den indsats, vi opkræver.

Efter ekstraktion af jutefiber fra juteplanten; det er i sig selv en lang proces, fabrikker starter fiberforarbejdning. Flowoversigten forklarer kort

Udvælgelse

I udvælgelsesprocessen åbnes rå juteballer for at finde ud af enhver mangel og for at fjerne den mangelfulde del fra moraen af erfarne arbejdere. Rå jute-baller er af to typer, dvs. 150 kg vægt og 180 kg vægt med eller uden topskæring. Ballerne er sorteret efter slutbrug som hessiean skud, sækningsindpakning, sækning af skud osv. Efter udvælgelse føres juteballer til blødningssektion af arbejdere kaldet Gariwala og Bajawala.

 

Softning

I blødgøringsproces gøres jute morahs bløde og pileable. To metoder anvendes til blødgøring; brug af blødgøringsmaskine og brug af jute god spreder. Generelt bruges en emulsionsanlæg med jute softner-maskine til at smøre og blødgøre barken og den gummiagtige rå jute. Emulsionsanlægget består af gearpumpe, motor, kar, sprøjte, dyser, emulsionstank og kappe. I denne blødgøringsproces bliver jute blød og pilelig og egnet til kortning.

Hævning og bunke

Hovedfunktionen med pælebryder er at bryde bunken og servere den til kardemaskinerne. Den blødgøringsmaskine ud satte materiale transporteret af pilemen gennem en galle til bunken for pilning. Under stabling trænger en overfladisk fugt ind i fiberen og "Thermo fillic" handling finder sted, der blødgør den hårde del af roden. Efter stabling i næsten 24 timer bærer bunkerne materialet til kartonmaskinen.
Generelt sker rodskæring efter pålning i nærheden af en kartonemaskine til håndføder. Rodvægten varierer fra 5 til 7% af den samlede vægt af jute.

Kartning

Carding er en kombinerende operation, hvor jute-rør splittes og fremmede ting fjernes. Jutefibre dannes til bånd kaldet "sliver". Der er tre forskellige kortsektioner: (i) breaker carding (ii) inner carding (iii) og finisher carding

 

Breaker Carding
I forskellige jutefabrikker er kartningsoperationerne blevet udført på to måder:

  1. Håndføringsafbryderkardning
    b. Rool feed-breaker carding

Materialet efter pælning i mere end 24 timer bruges i håndfødningsafbryder, hvor materialet efter pælning i 12 timer, der bruges i rullefoderkartning. I Breaker-kardemaskinen blødgøres jute efter stabling fødes for hånd i passende vægt. Maskinen ved handling med forskellige ruller viser sig at være rå jute i form af jute-sliver til efterbehandlingskort. I denne proces er det nødvendigt med rodskæring, før materialet føres til håndmålerens kardemaskine.

Efterbehandler Carding
Efterbehandlerkardemaskine gør spalten mere ensartet og regelmæssig i længde og vægt opnået fra Breaker-kardemaskinen. Efterbehandlerkortsmaskine er identisk med Breaker-kortsmaskinen, og har flere par ruller, stave, fastgørelsesarrangement og hastighed. Næsten 4 til 12 slivers, der er opnået fra Breaker-kortmaskine, fødes på denne maskine. Det således opnåede materiale sendes til tegnesektionen.

 

Tegning

Tegning er en proces til reduktion af spredebredden og tykkelsen ved samtidig at blande 4 til 6 skiver sammen. Der er tre typer af trækrammer. I de fleste møller bruges 3 tegningskanaler i Hessian, og 2 tegningskanaler bruges til fyring.


Første tegning
Skiverne, der er opnået fra efterbehandlerkardemaskine, føres med fire glider til den første trækrammaskine. De første tegnerammermaskiner gør blanding, udligning af spalten og fordobling af to eller flere glider, jævn og giver kvalitet og farve. Denne maskine inkluderer leveringsrulle, presrulle, holderulle, faller-skrueskydere, kontrolfjeder, bagfjeder, crimpling box osv.

 

Anden tegning
I den anden tegning får den anden tegningrammemaskine skiveren fra den første tegningsmaskine og bruger seks spalter og leverancer pr. Hoved. Den anden tegningsmaskine gør en mere ensartet skive og reducere juten til en passende størrelse til tredje tegning.

 

Tredje tegning
På den tredje tegning bruger den tredje tegning rammemaskine sliven fra den anden tegning. Den tredje tegningsmaskine har høj hastighed, der gør skiveren mere sammenkrøllet og velegnet til spinding. Sammenligningen af de tre tegneprocesser:

Tegningsproces

Effektivitetsområde (%)

Produktivitet Mt / mc / skift

Ist Tegning

55 - 73

1,75 - 2,2

2. tegning

64 - 74

1,62 - 1,9

3. tegning

67 - 70

1,31 - 1,4

Spinding:

Spinning er processen til fremstilling af garn fra sliver opnået fra tredje tegning.
I spindeprocessen er glider langstrakte og fibre snoet ind i garn for at give styrke. spundet garn i spindeprocessen vikles på Bobbins. efter at de tomme spoler er fyldt med garnmaskinen er standset, udskift disse spoler med tomme spoler. Hele tiden kaldes en gennemsnitlig cyklustid. Tiden til udskiftning af spoler fulde af garn med tomme spoler kaldes blødningstid.

Jutespindingsrammen er udstyret med glidepunktszone og er i stand til at producere kvalitetsgarn med høj effektivitet med auto-dofting-arrangementer. En 4 ', skråstykke med glideprop, der er tilgængelig med 20 spindler 100 spindler, der har et produktionsområde 8 ul til 28 ul med en flyvehastighed på 3200 til 4000 omdrejninger pr. Minut. Spinding af flere typer garn behandles ved hjælp af roterende rammemaskine ved hjælp af forskellige slags spoler, såsom: Food Class HCF, Sacking Wrap, Hessian Wrap, Hessian Weft.

Snoet :

Opvikling er en proces, der tilvejebringer garn som spoler og politiet til kravet om bjælke- og vævningsoperationer. Der er to typer vikling

  • Spole Winding
  • og Cope Winding

Spole Winding
I Spool produceres vindende garn til varp (det langsgående garn). Spolevindemaskine består af et antal spindler. Der er bred variation i antallet af spindler pr. Maskine fra et mærke til et andet. Produktivitet af spolevikling afhænger af overfladehastigheden for spindlen og maskinudnyttelsen.

Spolevindemaskine bruger spolerne indeholder mindre længde garn. Denne maskine viklede garnet i større pakker kendt som 'spool'. Spolen bruges til fremstilling af garnplader til dannelse af varpdel, der bruges under sammenbinding af vævning.

 

Cop snoede
Cop Winding-maskine opnå garn fra spindemaskinerne. De roterende spoler placeres på en passende stift på toppen af copmaskinen, og garnspændingen opretholdes ved hjælp af en lille leaver. Garnet på spolerne er cnvert i en hul cylindrisk pakke, der siges at være cop. Lederen bruges til at danne tværgående tråd under sammenflettning af vævning. Generelt består en politimaskinevikling 120 spindler.

Strålende

Stråleprocessen følges efter spolevikling. Ved stråleoperation såres garn fra spole over en bjælke med passende bredde og korrekt antal ender for at væve jutestof. For at øge kvaliteten af vævet klud og vævningseffektivitet overtrækkes garnene med stivelsespasta. Tilstrækkelig fugt er vigtig i denne proces. Kvalitetskarakteristisk for en bjælke er bjælkens bredde - antal ender og vægt på stativet, og der er en kontinuerlig passage af garn gennem stivelsesopløsning fra spoler til bjælken. Stropelopløsning i vand indeholder tamerinkernepulver (TKP), antiseptisk - natriumsiliciumflurid (NaSiF4), og dets koncentration varierer med garnets kvalitet.

Vævning

Vævning er en fremgangsmåde til sammenfletning af to serier af tråde kaldet "wrap" og "weft" garn for at fremstille stoffet med den ønskede kvalitet. Der er separate væve til hessian og sækning i vævningsafsnit. Hessian vævstol, shuttle, hvilket indhold politiet (skudgarn) ændres manuelt. Bagvævet væve er udstyret med øko-læsser til automatisk at indlæse en politimand i rumfærgen.

 

dumping
Dumping er den proces, hvor den valsede vævede klud ikke rulles, og vand sprøjtes kontinuerligt på det for at tilvejebringe ønsket fugtighed. Hver rulle er generelt 110 meter eller 95,976 meter. Dæmpning udføres manuelt.

 

kalenderfunktioner

Kalender er en proces, der ligner strygning af stof. Efter dæmpning passerer det dæmpede stof gennem par tunge ruller, hvorved gevindene i fladet stof forbedres og forbedrer kvaliteten og udseendet.

 

lapning

Lapping er den proces, hvor Hessian-stoffer foldes ind i den krævede størrelse, der bruges i "Bale press" -operation på springmaskinen.

Skæring

Opskæring er processen, hvor sæk kluden skæres til den krævede længde til fremstilling af poser i forskellige størrelser, såsom A-Twill poser og B-twill poser med en kapacitet på 100 kg.

 

Hemming:

I Hemming-processen vises de rå kanter på udskårne stykker af klædedragt ved at folde det med symaskine.

 

Herackele syning:

I Herackele-syning vises siderne af sækning af klud, der er skåret stykker til at udgøre en komplet taske.

 

Afgrænsning:

Tasker eller Bale-behandlingsklude presses kompakt, alt efter køberens behov.