🚚 Free Shipping all over Denmark! 🚚

6 smukke ideer til juteemballage

jute-emballage-ideer-djærv-stipendiat

Med flere (typisk yngre) forbrugere, der fører et skift mod brug af miljøvenlige produkter, bliver mange forretningsejere også miljøbevidste - især når det kommer til emballering. En af stjernepersonerne i de miljøvenlige materialestave er jute.

Hvad er jute?

Jute er en naturlig vegetabilsk fiber fremstillet af den ydre stamme og hud af juteplanten, produceret hovedsageligt i Bangladesh og Indien.

For at skabe jute stof ekstraheres fibrene først gennem en proces kaldet retting. Dette består af bundling af stængler sammen og nedsænkning af dem i langsomt rindende vand.

Derefter skrabes det ikke-fibrøse materiale af, og arbejderne trækker de afgørende fibre fra jutestammen for hånd.

Hvad bruges jute til?

jute-emballage-ideer-jute

Jute er et af de ældste traditionelle emballagematerialer, og eksperter har kunnet spore dens tidligste brug som tekstil så langt tilbage som det tredje årtusinde f.Kr. I midten af 1500-tallet til begyndelsen af 1600-tallet lavede de fattige landsbyboere deres tøj fra jute ved hjælp af håndsnurrede hjul samt reb og garn til brug rundt omkring i hjemmet og tasker til korn eller andre landbrugsprodukter.

I det 17. århundrede gik jute vej til Europa, og under det britiske imperiums regeringstid begyndte mange jutefabriker at dukke op. Handlen var af særlig interesse for militæret, og under første verdenskrig blev der eksporteret mere end en milliard jute-sandsække fra Bengal til skyttegravene.

Efter krigene fortsatte jutehandelen med traditionelle anvendelser inden for emballering og tæppebelægning i større mængder. Det blev også sendt til USA for at blive brugt til at pakke bomuld og kaffe til fiskeri, byggeri, kunst og våbenindustri, i henhold til   NYP Corp.

Handlen steg i det 18. og 19. århundrede, men omkring 1970 var den stort set faldet på grund af populariteten af syntetiske fibre som nylon og polythen. Det har for nylig været genopblivet, da folk i stigende grad ser efter mere naturlige alternativer.

Næsten 75 procent af jutegodset bruges som emballagematerialer, jute, gunny stof og forskellige poser. Tæppeunderstøttelse udgør cirka 15 procent, og resten er garn, snor, felter, polstring, garn, reb, dekorativt stof og industrielle genstande til kraftig brug.

I mellemtiden er en lidt mindre populær brug til jute i madlavning, især i dele af Afrika og Filippinerne. Bladene smager tilsyneladende lidt som spinat!

Fordele ved at bruge juteemballage

Jute er en af de mest overkommelige naturlige fibre i verden, kun for bomuld i den producerede mængde og dens forskellige anvendelsesformål.

Men der er mange andre grunde til, at jute har været et så populært materiale i århundreder ...

Miljøvenlige

Jute er helt naturlig, biologisk nedbrydelig og kan endda bruges som kompost til haven. Sammenlignet med papir er jute meget mere økonomisk venligt, da det ikke tager så lang tid at bionedbrydes, plus det komposterer meget bedre.

Det bruger også meget mindre energi til at genanvende end papir, og det kan genbruges igen til forskellige formål.

bæredygtig

Jute kan dyrkes året rundt uden brug af pesticidgødning, og den når modenhed på kun seks måneder, så det giver et stort afgrødeudbytte for det areal, det er dyrket på, ifølge   Tasker med ideer .

Produktion af den samme mængde træfiber kan tage årtier og kræver langt større jordbundstykker at dyrke.

Desuden har den woody kerne i juteanlægget, kendt som hindret, potentialet til at imødekomme størstedelen af verdens træbehov. Det er noget, der er underudnyttet i øjeblikket, men som har potentialet til at have en enorm positiv indvirkning på reduktionen af skovrydning.

Holdbarhed

Jutefibre er stærke og holdbare. Faktisk er de meget hårdere og mere modstandsdygtige end papir lavet af træmasse og kan håndtere langvarig eksponering for vand og vejr.

Da strukturen af jutestof er så stærk, gør det det godt til emballering, da det kan forhindre skade på det emballerede produkt. Det har også ventilations- og absorberende egenskaber, som en bonus.

Derfor ser vi ofte jute-totes som erstatning for købmandsposer og nu i en række andre formål.

Nedenfor er kun nogle af de virksomheder, vi elsker at bruge juteemballage til sin fulde fordel.

1. ΔOGMA

jute-emballage-ideer-ΔOGMA

Intet siger luksus som   ΔOGMA s   glat emballage til deres ekstra ekstra jomfru olivenolie, der dyrkes fra familiens frugtplantage i Kalamata-området i Grækenland.

Pakket i en elegant sort glasflaske og forseglet med en indgraveret egetræ i træ, er produktet afsluttet med en pæn jutepose med mærkets logo - skabt af det græske bogstav Delta - på fronten.

Virksomheden er forpligtet til bæredygtigt landbrug og produkter af topkvalitet, og denne opfattelse er klart implementeret på alle niveauer, inklusive emballage, for en helt sund tilgang.

2. Olivenblad og honning

jute-emballage-ideer-oliven-blade

Naturligt håndlavet sæbefirma   Olivenblad og honning   skab luksus plantebaserede hudplejeartikler inspireret af gamle urtetraditioner.

Deres produkter er tilsat bærerolier, essentielle olier, antioxidantrige planteolier, aktive planter og andre botaniske ingredienser, som for det meste er organiske.

Så hvad kan være en bedre måde at pakke så smukke naturlige produkter på end med et af de mest naturlige materialer i verden?

OLH sæber leveres i en rustik jutepose med løbebånd, komplet med en brun kraftmærke bundet sammen med snor. Det er ikke kun sød, men helt konsistent på tværs af mærket.

3. MCMC Dufte

jute-emballage-ideer-MCMC

MCMC Fragrances er hjernen til to søstre, Anne og Katie McClain, der skaber omhyggeligt udformede produkter for hånd fra deres base i Brooklyn, New York.

De er dedikeret til at bruge ingredienser af høj kvalitet, som er ftalatfri, parabenfri, glutenfri, vegansk og ikke testet på dyr.

Det er klart, at al deres emballage er omhyggeligt gennemtænkt, herunder paprør til parfume, men det er det   Dude No.1 Beard Oil   der fangede vores øje.

En 100% naturlig, frisk, krydret og træagtig duft; dette produkt suppleres kun yderligere med dets emballage - en naturlig jute-taske i træk, komplet med en simpel hvid etiket, der viser mærkets logo.

4. Burly Fellow

jute-emballage-ideer-Burly

Mænds vigtige plejefirma   Burly Fellow , der er hjemmehørende i Australien, er et andet godt mærke, der emballerer deres produkter i løbebånd af juteposer. De er udstyret med det genkendelige logo for en keglet, skægget fyr dækket med tatoveringer og ryger et rør.

Deres sæt inkluderer 'Bottled Beard Pack', der indeholder 30 ml skægolie, skægbalsam og en ferskentræskam. Der er en anden lignende der indeholder en cool hoftekolbe i stedet for kammen.

Virksomheden værdsætter komfort og kvalitet. Men det er ikke alt, hvad de holder tæt på deres hjerte - disse fyre er store talsmænd for at støtte mænds mentale sundhed. Derfor er $ 2 ved hvert køb af en jute-taske til velgørenhed inden for mental sundhed   Ud over det blå .

5. Sukkerpapir sæber

jute-emballage-ideer-sukker-brød

Beliggende i en lille stald ved foden af Sugar Loaf-bjerget i Brecon Beacons i Wales, UK, the   Sukker Loaf Soap Company   producerer naturlige, håndlavede sæber af høj kvalitet, etisk råvarer.

Bortset fra at skabe nogle smukke håndlavede produkter, har virksomheden også arbejdet hårdt for at sikre, at al dens emballage også er 'skyldfri'.

”Når du har fjernet dine gaveartikler fra kassen, kan hele gaveæsken og dens indhold lægges på komposten, genanvendes eller genanvendes,” siger de på deres hjemmeside. ”Andre gaver, såsom vores juteposer, vaskeposer og hæmper, er bevidst designet til at indeholde genanvendelig emballage.”

Vi elsker Mini Hudpleje Gavesæt, der har en prøveversion af hele hudplejeudvalget, der præsenteres i en charmerende jutepose. Det er ikke kun perfekt til at prøve sortimentet, men det er super praktisk til et sted at gemme produkter, mens du rejser.

6. Lysstalden

jute-emballage-ideer-lys-stald

Det   Stearinlys   skab enkle håndlavede, naturlige veganske stearinlys og vokssmelter. Alle deres produkter bruger 100% øko-sojavoks, som er fuldt bionedbrydeligt, ligesom de er fri for paraffin og palmeolie.

De anvendte dufte indeholder ingen parabener og er ikke testet på dyr for at sikre, at de forbliver et etisk firma.

Præsenteret i en smuk jute-gavepose kunne der ikke være et mere holistisk produkt.

(Samlet fra Gemma Mullin den